Despre noi

Green Vision Seven în România

Pe lângă activitatea comercială locală, Green Vision Seven a investit în România într-unul din cele mai mari parcuri fotovoltaice și într-o inițiativă de furnizare a energiei electrice către consumatori.

  1. Producție de energie electrică

    Demarat în aprilie 2013, parcul fotovoltaic de la Ucea de Sus (lângă Brașov) este unul din cele mai mari astfel de parcuri din țară. Desfășurat pe o suprafață de peste 122 de hectare, parcul are o capacitate de productie de 55MW și este conectat începând cu luna decembrie 2013 la rețeaua Electrica Distribuție Transilvania Sud.

  2. Furnizare de energie electrică

    Demarată în 2017, activitatea de furnizare de energie are ca obiectiv oferirea unor pachete personalizate consumatorilor casnici și noncasnici. Dorința noastră este să adaptăm oferta de energie electrică la cerințele de consum specifice clienților noștri, oferind în același timp stabilitatea prețurilor în timp și un parteneriat pe termen lung.

Descrierea companiei

Jiangsu Sunshine Group Co. Ltd. este cel mai mare producător de textile de lână din lume, dar care are o prezență și în alte industrii, cum ar fi: îmbrăcăminte, farmacie biologică, domeniul imobiliar, dar și sectorul energetic. Grupul a fost fondat în 1986 în Wuxi China și are acum peste 15.000 de angajați.

În sectorul energetic tradițional, Jiangsu Sunshine Group deține 3 centrale electrice cu combustibil fosil, cu o capacitate de instalare combinată de 114MWp. În domeniul energiei regenerabile, Jiangsu Sunshine Group Sunshine deține 6 centrale solare cu o capacitate totală de 166 MWp.

În România, Jiangsu Sunshine Group are una dintre cele mai mari centrale solare din țară cu o capacitate totală instalată de 55 MWp.

122Hectare de panouri solare
55MW putere instalată
384504MW produși până acum
7Ani de experiență în România
Cele mai importante momente

Scurt istoric Green Vision Seven în România

2017

Începerea activității de furnizare de energie electrică

Decembrie, 2013

Finalizarea parcului solar de la Ucea de Sus și începerea producției de energie electrică cu o capacitate de producție instalată de 55MW.

Aprilie, 2013

A început construcția unuia dintre cele mai mari parcuri fotovoltaice din România, la Ucea de Sus, lângă Brașov

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.